Химикаты

Хімікати

Неперевершеність покриттів Chesterton International GmbH – чудова хімічна стійкість

Chesterton International GmbH постійно працює над новими розробками і подальшим розвитком високоякісних покриттів, щоб забезпечити формування розширеного і універсального асортименту продукції. Нещодавно у співпраці з незалежним науково-дослідним інститутом Компанія Chesterton International GmbH розробила нові системи захисного покриття, які забезпечують високу стійкість до агресивних хімічних речовин при високих робочих температурах.
 
Двокомпонентні інноваційні покриття від Chesterton International GmbH, створені без введення в їх рецептуру розчинника, з високотехнологічними мікро- і наночастинками, що входять до їх складу, засновані на новітній багатофункціональній і гібридній епоксидній смолі novolac. Ці системи покриття призначені для роботи в надзвичайно агресивних середовищах.
 
Завдяки поєднанню окремих, високофункціональних наповнювачів з різними фенольними в'яжучими, фахівці компанії Chesterton International GmbH домоглися високої хімічної стійкості покриттів. Chesterton International GmbH використовує органо-керамічні неметалеві інгредієнти. Ці пористі структури дозволяють смолі проникати у всю пористість частинок, збільшуючи тим самим внутрішню структуру.  Використовувані чисті органічні наповнювачі оптимально сумісні з органічними смолами. Добавки PTFE покращують властивості опору і полегшують утруднене з'єднання полімерних ланцюгів. Крім того, Chesterton International GmbH використовує певні молекули, які відмінно взаємодіють з металом. Вони відмінно прилипають до металу, маючи відмінну адгезію, розчиняючи залишкові оксиди!
 

Для максимального захисту: преміальні покриття для нержавіючої сталі

Крім існуючих розробок продукції, Компанія Chesterton International GmbH розробила «преміальні» покриття для основ з нержавіючої сталі. Одними з найбільш значущих властивостей цих покриттів є відмінна хімічна стійкість і феноменальна адгезія.  Ці інноваційні системи покриття призначені для спеціальних застосувань у найвищих вимогах, де використання лише нержавіючої сталі недостатньо.
 
Таким чином, Chesterton International GmbH представляє покриття з відмінними властивостями, які безумовно відрізняють їх від інших доступних на ринку товарів.
 





 



 

Нові покриття Ceramic Polymer мають такі чудові властивості, як:

  • Високий рівень адгезії > 30 Н/мм²
  • Відмінна хімічна стійкість щодо гарячих кислотних та лужних розчинів
  • Відмінна хімічна стійкість проти гарячих корозійних газів
  • Просте застосування методом безповітряного нанесення без застосування розчинників
  • Пряме нанесення без попереднього використання праймерів

Ми створюємо бар'єр від хімікатів - "Додаткове" стримування

Для агресивних хімікатів важливим є додатковий бар'єр. Резервуари і басейни з небезпечними речовинами, незалежно від того, розташовані вони на відкритому повітрі або всередині будівлі, потребують хімічно стійкого захисту від витікання рідини, що зберігається в них. Різні матеріали, такі як сталь та бетон, можуть бути додатково покриті системами Chesterton International GmbH для того, щоб забезпечити остаточну охорону навколишнього середовища. Покриття Chesterton International GmbH дозволяють надійно захистити резервуари, виготовлені з нержавіючої сталі, для збирання промислових стоків для того, щоб отримати довговічний ефективний захист від хімікатів.