Биогаз

Біогаз

Найвища ефективність керамічно-полімерних покриттів для новозбудованих та реконструйованих біогазових установок

Навіть після короткого робочого часу можуть статися серйозні пошкодження бетону і сталі через великий хімічний вплив висококорозійної біомаси і біогазу. Крім того, корозія збільшує використання трав'яних матеріалів і відходів тваринного походження, таких як макуха, відходи бойні, сміття, жир і масла.
 
Звичайні системи покриття біогазових установок не забезпечують належного антикорозійного захисту. Розчинник, який є основою багатьох покриттів, є причиною набухання, а також змивання покриттів з поверхні, недостатньої кислотної стійкості бетону. Щорічно розраховуються колосальні втрати від ерозії 1-2 см бетонного шару і сталевих елементів.
 
Спеціальні покриття від Chesterton International GmbH показують високий рівень тривалого захисту бродильних машин, гігієнічних резервуарів і всіляких компонентів біогазових установок. Ці системи покриття наносяться безпосередньо на сталь і навіть на бетонні підкладки без попереднього нанесення грунтовок.
 
Після декількох років інтенсивних досліджень, у співпраці з незалежним інститутом, компанія Chesterton International GmbH розробила спеціальні внутрішні системи покриття біогазових установок, які забезпечують стійкий довгостроковий захист від біокоррозії, викликаної бактеріями SRB. Унікальність заявки була зареєстрована міжнародним патентом. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зверніться до розділу «Біокорозія».
 





 
 

 


Застосування при зимових температурах нижче мінус 10°C

Комбінація певних наповнювачів та реактивних добавок складів дозволяє використовувати зимову серію продуктів протягом сухих зимових сезонів із температурою навколишнього середовища нижче -10°C. Ці системи покриттів залишаються придатними для нанесення навіть за цих умов, і здатні повністю затвердіти протягом 2-3 днів. Після закінчення 7 днів висихання, покрита поверхня стає повністю хімічно стійкою, таким чином, значною мірою запобігає залежності від пори року з низькими температурами.
 
Навіть із цією характерною особливістю фізичні властивості високоефективних продуктів від Chesterton International GmbH залишаються незмінними. Окрім чудової хімічної стійкості проти високо корозійних рідин та газів при підвищених температурах, "зимові системи покриттів без розчинника" забезпечують неперевершену адгезію на сталевих та бетонних основах. Завдяки їхньому прямому застосуванню без використання праймерів (ґрунтовок), будівництво нових біогазових установок та проведення їх реконструкції може бути ефективно проведено під час зимового сезону. Це є абсолютно інноваційна лінія продуктів на світовому ринку!