Питьевая вода

Питна вода

Безпечні та якісні покриття без розчинників для питної води та продуктів харчування

Компанія Chesterton International GmbH постійно інвестує в серію випробувань з метою виробництва високоякісних покриттів без розчинників і гарантування безпеки питної води і продуктів харчування під час контакту з покриттями. Необхідні критерії Федерального управління охорони здоров'я Німеччини виконуються в різних групах. Так, покриття від Chesterton International GmbH підходять для резервуарів для питної води (німецький стандарт KTW). Наприклад, при їх використанні показники поглинання хлору ледь піддаються перевірці, а також немає виділення в воду речовин, що сприяють мікробіологічному росту, які могли пошкодити питну воду.
 
У серії тестів тривалістю 1 місяць, за даними DVGW-W270, на відкритій поверхні не спостерігалося утворення мікробного слизу. Отже, гарантована в мікробіологічному відношенні продукція компанії Chesterton International GmbH може бути використана як внутрішні покриття для резервуарів і трубопроводів для питної води.

 


 

 



 
Системи покриття від Chesterton International GmbH показують безпеку для питної води навіть при високих робочих температурах до 85 °C, про що свідчить велика кількість обширних аналізів, проведених незалежними інститутами.
 
Системи покриття від Компанії Chesterton International GmbH постійно перевіряються і затверджуються на відповідність фізико-хімічним і мікробіологічним показникам безпеки харчових продуктів: нейтрального, кислотного і спиртового (алкогольного) типу. Виділення з покриття, речовин, що порушують запах, смак і якість збережених рідин (водний, легкий і концентрований спирт (спирт), а також кислі рідини) не виявлено.
 
Покриття для різних типів басейнів повинно відповідати рекомендаціям по воді, призначеної для басейнів (німецький стандарт KSW). Системи покриття від Chesterton International GmbH проходять випробування на реакцію з хлором в холодних і теплих басейнах, а також в теплій воді басейну з температурою до 40 ° С. Відбулося незначне (непомітне) поглинання хлору, що перевіряється, виділення окислювальних речовин не відзначалося. Таким чином, це не робить негативного впливу на стан води в басейні.
 
Завдяки низькій в'язкості і швидкому затвердіння покриття від Chesterton International GmbH в основному використовуються для відновлення роз'їдених трубопровідних систем. Нанесення покриття, запатентованими системами Promotec, досягається за рахунок додаткового тиску при використанні вакуумного процесу.
 

Випробування та сертифікати незалежних інститутів

  • Німецький стандарт (KTW) – дозволений до використання в питній воді
  • DVGW-W270, зростання мікроорганізмів (біоплівка)
  • Німецькі стандарти – підтвердження безпеки та придатності для харчових продуктів, мікробіологічного та фізико-хімічного аналізу
  • Німецький стандарт (KSW) – доказ безпеки і придатності для басейнів (відкритих басейнів, критих басейнів, басейнів з теплою водою)
  • Прибережні та морські установки питної води – Норвезький інститут охорони здоров'я, Осло