Детали машин

Деталі машин

Покриття з виключно високими експлуатаційними характеристиками компанії Chesterton International GmbH забезпечують безпеку і ефективність експлуатації компонентів в найрізноманітніших сферах застосування промислового обладнання.

На додаток до забезпечення тривалого захисту від корозії та зносу, наші покриття без розчинників збільшують віддачу від найрізноманітнішого технологічного обладнання та транспортних установок.
 
При виробництві інноваційних захисних і шпаклювальних систем використовуються новітні наповнювачі в точно відкаліброваній комбінації, що дає можливість отримати захисні системи з винятковими експлуатаційними характеристиками. Високі експлуатаційні характеристики досягаються, наприклад, за рахунок використання фторопласта в якості додаткового наповнювача, що сприяє утворенню щільної полімерної сітки, а також виключно гладкою поверхні з оптимальними ковзаючими характеристиками.
 
У сфері ремонту пошкодженої арматури, вузлів і деталей обладнання наші спеціальні ремонтні шпаклівки забезпечують ефективність ремонту і значне збільшення терміну служби пошкоджених елементів.

 


 

 



 

Покриття насосів

На ефективність насосів будь-якого типу істотно впливає надійність покриття його вузлів і деталей. Системи компанії Chesterton International GmbH забезпечують якісний захист від зносу і кавітації, а також від шкідливих явищ, таких як ерозія і корозія. Висока стійкість до хімічних речовин, високі температури і вологість особливо затребувані при використанні в глибинних насосах і моторах, а також в турбінах..
 

Покриття валів і втулок

Ці покриття розроблені спеціально для використання у втулках і валах. При виробництві цих матеріалів використовуються добавки спеціальних твердих частинок, що дає дуже високу стійкість до зрізу; виняткова перевага при використанні в найрізноманітніших сферах, таких як целюлозно-паперове, текстильне та плівкове виробництво. Інноваційні армуючі присадочні волокна з електропровідністю також забезпечують дуже хороші властивості для відведення статичної електрики.
 
Такі спеціальні покриття валів мають дуже хорошу плинність і змочувальну здатність, що значно спрощує процес нанесення, підвищуючи його продуктивність.