Керамические покрытия

Ceramic-Polymer 232
Ceramic-Polymer 232 - це двокомпонентне покриття без розчинників зі спеціальною епоксидною в'яжучою матрицею, особливо придатною для використання в атмосферах морського повітря.
Ceramic-Polymer SF/LF-2
Ceramic-Polymer SF/LF-2 (не містить розчинника) є двокомпонентним епоксидним гідроізоляційним покриттям, що забезпечує відмінну абразивостійкість та захист від корозії металів, скловолокна, армованих пластмас та поверхонь з бетону в агресивних середовищах.
Ceramic-Polymer KTW-1
Ceramic-Polymer KTW-1 є двокомпонентним композитним покриттям, що містить спеціальні органо-керамічні наповнювачі на основі безпечної високопродуктивної епоксидної смоли та затверджувача, створеним спеціально для питної води.
Ceramic-Polymer STP-2
Ceramic-Polymer STP-2 є двокомпонентним епоксидним керамічним покриттям з високим сухим залишком, що забезпечує антикорозійний захист поверхні з металу, скловолокна, пластмас та бетону.
Ceramic-Polymer XRC
Ceramic-Polymer XRC є двокомпонентним спеціальним керамічним покриттям, що містить мікрокерамічні nano-частинки на основі ультрасучасної Novolac смоли, що забезпечують відмінну стійкість до стирання та захист від корозії різних металів, скловолокна, армованих пластмас і поверхонь з бетону.
Proguard 169 (37)
Proguard 169 (37) являє собою 2-компонентне поліуретанове фінішне покриття з високим ступенем адгезії, що має виняткову стабільність кольору та відмінні фізичні властивості.
Proguard CN 100iso
Proguard CN 100iso є двокомпонентною керамічною/з порожніми скляними кульками високоізоляційною композицією, що забезпечує видатну хімічну стійкість, абразивний та корозійний захист широкому ряду металів та бетонних основ в агресивному середовищі та при підвищених температурах з термічним ізоляційним ефектом.
Proguard CN 200
Proguard CN 200 являє собою двокомпонентне спеціальне керамічне покриття, що містить мікрокерамічні nano-частинки на основі ультрасучасної Novolac смоли, що забезпечують відмінну стійкість до хімічних речовин, стирання та захист від корозії різних металів, скловолокна, армованих пластмас і поверхонь з бетону в агресивних .
Proguard CN-1M
Proguard CN-1M (не містить розчинника) є термо- та хімічно стійким двокомпонентним покриттям, що містить високотехнологічні силінізовані мікро- та наночастинки на основі ультрасучасної гібридної novolac смоли.
Proguard CN 400 є покриттям зі 100%-м залишком твердих речовин на епоксидній основі та призначений для захисту від екстремальних хімічних навантажень.
Proguard CN 400 THIX є керамічним покриттям із 100%-м залишком твердих речовин.
Proguard SVE (спрей вініл ефір) є захисним покриттям з низьким вмістом летких речовин на основі novolac смол, призначеним для ефективного захисту від високої температури, в т.ч. її різких коливань, хімічних впливів.