Ceramic-Polymer XRC

Ceramic-Polymer XRC

Ceramic-Polymer XRC є двокомпонентним спеціальним керамічним покриттям, що містить мікрокерамічні nano-частинки на основі ультрасучасної Novolac смоли, що забезпечують відмінну стійкість до стирання та захист від корозії різних металів, скловолокна, армованих пластмас і поверхонь з бетону.

ГАЛУЗЬ ЗАСТОСУВАННЯ

Внутрішнє та зовнішнє покриття:
  • Поліграфічне обладнання
  • Виробничі судини
  • Гравійні та піщані фільтри
  • Контейнери твердих відходів
  • Устаткування для переробки руди
  • Гірничодобувна промисловість

 

ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ

  • Висока абразивостійкість
  • Удароміцність та еластичність
  • Високі показники з хімстійкості та динамічного опору
  • Температурна стійкість до 150С
  • Зберігає свої характеристики після повторного нанесення чи ремонту
  • Високий сухий залишок

 

ТЕХНІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

Колір Антрацит
Рівень блиску Матовий
Сухий залишок 98 %
Еластичність 54 MPa (7,832 psi) according to ASTM D790
Температурний режим До 150 С (сухе нагрівання)
 
 
Корозія Дуже висока, див.таблицю
Хімостійкість Дуже хороша, див. таблицю
Абразивостійкість 15 mg (ASTM D4060)
Адгезія 38 MPa (5,511 psi) on carbon steel (ASTM D4541)
Щільність g/cm3 1,50

 

ЗБЕРІГАННЯ І УПАКОВКА

Переважні умови зберігання - зберігати контейнери в сухому та прохолодному місці при температурі нижче 35°C (95°F) із достатньою вентиляцією. Контейнери мають бути щільно закриті.
  • Упаковка: 12,5 кг, включаючи затверджувач
  • Термін зберігання: 2 роки


КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА ІНСПЕКТУВАННЯ

Chesterton International GmbH забезпечує постійний контроль якості та інспектування вироблених продуктів.
 

ЗДОРОВ'Я І БЕЗПЕКА

Дотримуйтесь вказівок на етикетці контейнера та ознайомтеся з паспортом безпеки матеріалу перед використанням. Продукт призначений для використання кваліфікованими спеціалістами у промислових умовах. Продукт легкозаймистий і повинен зберігатися далеко від іскор, відкритого вогню та інших джерел займання. Носіть відповідне респіраторне обладнання і наносите його в приміщеннях, що добре провітрюються. Уникати потрапляння на шкіру та очі.
 

ЗАСТОСУВАННЯ ПОКРИТТЯ

Температура поверхні повинна бути мінімум на 10 ° C (50 ° F) і мінімум на 3 ° C (37 ° F) вище точки роси. Відносна вологість має бути нижчою за 85%. Температура та відносна вологість повинні вимірюватися поблизу поверхні.
 

ОТВЕТСТВЕННОСТЬ

Вся техническая информация в этом техническом описании продукта обозначена как описание материала и основана на лабораторных испытаниях и практическом опыте в нормальных условиях. Во время индивидуального использования фактические измеренные данные могут отличаться в зависимости от обстоятельств, не зависящих от нас. В частности, рекомендации относительно применения и использования требуют надлежащего хранения и обработки наших продуктов. Из-за различий в материалах, подложках и реальных условиях эксплуатации Chesterton International GmbH не несет никакой гарантии или ответственности за результаты применения или пригодность для конкретной цели, каких-либо правовых отношений, ни на основании этой информации, ни на основании каких-либо данных рекомендаций, ни от любого другого устного совета. Пользователь продукта должен проверить пригодность продукта для предполагаемого применения и цели. Chesterton International GmbH оставляет за собой право изменять свойства своей продукции. Права собственности третьих лиц должны соблюдаться. Все заказы принимаются в соответствии с нашими общими условиями продажи и доставки. Необходимо рассмотреть самый последний выпуск паспорта продукта, пожалуйста, всегда спрашивайте текущую версию.