Підбір покриття за 3 кроки

Вибір потрібного покриття Ceramic Polymer за три кроки

Для початку на основі матричної таблиці Ви вирішуєте які вимоги до покриття необхідні для Вас. Потім здійснюєте попередній відбір відповідного покриття.
Ви можете подивитися в PMT докладні специфічні властивості, які забезпечує саме покриття, яке Ви обрали. Зараз Ви можете оцінити та вибрати правильне покриття, яке відповідає всім Вашим вимогам.
Які тести пройшли заздалегідь відібрані Вами покриття? У CMT Ви отримуєте короткий огляд наших покриттів з гарантованими властивостями.

 
Ми хочемо відзначити той факт, що при виборі покриття, що підходить саме для Вас, абсолютно необхідна професійна консультація з продукції Ceramic Polymer GmbH від представника ексклюзивного постачальника. Наші матричні таблиці з різними типами внутрішніх покриттів для резервуарів та кількома системами покриттів для підлоги повинні спростити попередній відбір необхідного Вам покриття і полегшити отримання ефективної консультації. Але тільки компетентні консультанти з продукції Ceramic Polymer GmbH, з урахуванням усіх параметрів, можуть найточніше визначити, яке з покриттів є оптимальним вибором саме для Вас.
 
Докладніше